06 81 118 160 info@newagehealth.nl

Over mij

Mijn verhaal

Ik ben Marlous Kraakman, een “nieuwetijdse en hooggevoelige vrouw”. Maar bovendien spiritueel, avontuurlijk en levend vanuit mijn hart.

Na een lange zoektocht heb ik nu al weer een poosje geleden de essentie van mijn bestaan ontdekt. Voor mij betekent dit dat ik eindelijk durf te doen wat ik vanuit mijn hart echt heel graag wil in het leven. 

Altijd was ik bang voor de oordelen van anderen en omdat ik “anders” ben wrong ik me in allerlei bochten om er maar bij te horen.

Maar ik was verre van gelukkig en door bepaalde gebeurtenissen merkte ik dat mensen toch wel hun oordeel klaar hebben, dat deed soms pijn. Maar nu merk ik dat ik mede door die ervaringen en zelfontwikkeling sterker ben geworden, het raakt me niet meer wat een ander van mij denkt. Ik ben nu eenmaal anders en mag dat ook zijn, het is nu de tijd om mijn anders zijn te aanvaarden en uit te dragen.

Ik heb een missie hier op aarde en die kan ik alleen volbrengen als ik 100% op mezelf vertrouw en in mijn kracht ga staan, ongeacht de meningen van anderen.

Dit betekent wel dat mijn levenspad anders is dan het levenspad van vele anderen hier op aarde, maar misschien is ook dat wel voorbestemd.

Mijn streven is om ogen te openen, om te laten zien dat het niet de maatschappij is die bepaalt hoe jij leeft en welke keuzes jij maakt. Alleen jij trekt aan de touwtjes van jouw eigen leven en ik wil jou helpen om alles wat erin zit eruit te halen. Dat is waar ik voor sta en waar ik voor ga.

Mijn missie is om tenminste 100.000 mensen in binnen en buitenland te inspireren om daadwerkelijk stappen te nemen om hun droomleven te creëren. Hopelijk kan ik ook jou bij de hand nemen op weg naar ultiem levensgeluk.

Namasté… Mijn licht groet het licht in jou… 

 

Marlous Kraakman

Volg mij op social media:

Opleidingen:


Natuurvoedingsadviseur, Civas Haarlem

Het leren inzetten van voeding bij bepaalde gezondheidsklachten/chronische ziekten. 

Darmtherapie, SOHF Hoofddorp
Het effect wat voeding op de darmen heeft en het leren inzetten van de juiste voeding voor het verkrijgen van een gezonde darmflora. 

Orthomoleculaire detoxconsulent, SOHF Hoofddorp

Het leren begeleiden van mensen tijdens een detox/ontgiftingskuur. 

Gewichtsconsulent, Civas Haarlem
Het leren inzetten van voeding om gewenst gewicht te bereiken/behouden. 

Spiritualiteit

Bewust leven

Gezondheid

Reizen

New Age Health

De naam New Age Health, oftewel “nieuwetijdse gezondheid“, is ontstaan vanuit mijn visie waarin ik geloof dat met de huidige veranderingen in de wereld, de mens ook andere behoeftes krijgt qua voeding en lifestyle. Onze lichamen reageren heftiger op voeding en situaties, waardoor steeds meer mensen last krijgen van (chronische) klachten.

Ik geloof erin dat als een mens in alle facetten gezond is, en daar bedoel ik zowel geestelijk als lichamelijk mee, volledige balans volgt. Mijn grootste wens is dan ook dat ik mensen weer echt terug kan brengen bij zichzelf, door middel van verschillende blogs over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid en reizen op mijn website.

De naam “New Age Health” dekt deze lading. Ik wil mensen leren om op een nieuwe manier naar gezondheid te laten kijken. Waarom ik mijn bedrijf heb opgericht, is omdat ik datgene wat ik geleerd heb de laatste jaren en waardoor ik me inmiddels fantastisch voel, over wil brengen op andere mensen. Want we hebben het echt allemaal in ons om gezond en gelukkig te zijn.

 

 

 

 

Praktijk informatie:

New Age Health

Natteweg 44
1861 CZ

Bergen 
Noord-Holland

Telefoonnummer: 06 81 118 160
E-mailadres: info@newagehealth.nl 

New Age Health

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met me op!