06 81 118 160 info@newagehealth.nl

Lieve volgers van dit mooie online inspiratie platform

  Wij van New Age Health zijn continu in ontwikkeling en op zoek naar mooie en nieuwe onderwerpen, producten of diensten die interessant zijn voor onze doelgroep, “de zoeker naar meer bewustwording, spirituele groei en verbinding”.
We zullen op zeer regelmatige basis mooie evenementen, workshops en retraites aanbieden op onze website. 

Dus houdt onze website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.   

Evenementen

One Day Retreat: Embrace yourself fully 
22 april 2019, 2e paasdag

Kwetsbaarheid is de kern, het hart, van betekenisvolle ervaringen van ons ‘menszijn’. Door de kwetsbaarheid te omarmen en te delen kunnen we controle, perfectionisme, schaamte, angst en twijfel loslaten.

Deze kwetsbaarheid gaan we tijdens dit One Day Retreat helemaal toelaten. Dit doen we door naar binnen te gaan. We gaan in gesprek met ons hart. Wat wil het ons vertellen? Wat heeft het op dit moment nodig? Wat zijn je allerdiepste hartenwensen?

Stuur een mailtje naar info@newagehealth.nl met een vermelding van je volledige naam, de betreffende retreat en de code 0114 en krijg 5 % korting op deze retreat van One Day Retreat.  

One Day Retreat: Moving into stillness 
zaterdag 25 mei 2019

Deze dag staat in het teken van yin yoga en geeft je de ruimte om jezelf werkelijk te ontmoeten. Om de stilte in jezelf te ervaren, te ontspannen en te verbinden met je hart. One Day liefdevolle aandacht voor jezelf! Een dag waarin niks moet, niet hoeft, enkel en alleen ‘zijn’.

Door drukte, prikkels en alles wat het dagelijks leven van je vraagt verlies je soms de verbinding met de diepe staat van ontspanning en rust. Deze dag geeft je de ruimte om deze stilte weer te ervaren en daarmee een krachtige verbinding met jezelf.

Stuur een mailtje naar info@newagehealth.nl met een vermelding van je volledige naam, de betreffende retreat en de code 0114 en krijg 5 % korting op deze retreat van One Day Retreat.  

Delta Yoga: Waddenweekend
Data: 5 – 7 juli of 6 – 8 september 2019

Geniet van een ontspannen weekend aan het Noord-Hollandse wad met yoga, meditatie, lekker & gezond eten en goed gezelschap!

Om er even helemaal ‘uit’ te zijn, hoef je niet altijd ver te reizen. Rustgevende vergezichten, het geluid van de zee en de geur van vers gras vormen de perfecte setting voor een ontspannen yoga weekend dichtbij huis. Neem tijd voor jezelf, beweeg in de frisse lucht en ontmoet nieuwe vrienden op het geheime waddeneiland Wieringen, op slechts 40 minuten afstand van Amsterdam.